Προϊόντα & Υπηρεσίες Ενέργειας
Αφήνουμε πίσω τις τεχνικές του παρελθόντος , γιατί μόνο μέσα απο μια ισχυρή ομάδα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής.
Η BIOMASS ENERGY SOLUTIONS    προέρχεται από την ένωση δύο γνωστών και καταξιωμένων εταιρειών στον χώρο των Α.Π.Ε.
Της  TEAM ENERGY του Κου Διανόγλου Νίκου από την Αθήνα  και
Της   SUNWIND ENERGY   του Κου Δράμαλη Μάριου από την Θεσσαλονίκη
που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ίδρυση εξειδικευμένης εταιρείας λύσεων και προϊόντων Βιομάζας σε όλη την Ελλάδα με έδρα την Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Νότια και Βόρεια Ελλάδα αντίστοιχα.
Η TEAM ENERGY  &  SUNWIND ENERGY  δραστηριοποιούνται στον χώρο της Ενέργειας  και των νέων τεχνολογιών, με την διανομή την κατασκευή και υποστήριξη προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας , παραγωγή ενέργειας και την ανάπτυξη, ολοκληρωμένων προτάσεων ( project ) Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού & Θερμότητας (ΣΗΘ).
Η εταιρείες TEAM ENERGY & SUNWIND ENERGY  μέσα από μια διαδικασία  ζύμωσης και επαφών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια κοινοπραξία BIOMASS ENERGY SOLUTIONS  η οποία θα μπορέσει εξειδικευμένα να στοχεύσει σε μελέτη κατασκευή συντήρηση μονάδων Βιομάζας στην Ελλάδα ανεξαρτήτως ισχύος με το κλειδί στο χέρι.
Μετά από συνεχή και συστηματική έρευνα  ετών (από το 2010) σε όλες τις ηπείρους πάνω σε θέματα τεχνολογίας εξοπλισμού και τεχνογνωσίας για εγκατάσταση μονάδων  Αεριοποίησης Βιομάζας , κατέληξε σε συνεργασίες και αντιπροσωπείες που είναι απόσταγμα γνώσης μελέτης και επαφών των στελεχών  της.
Οι δυο αυτές εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειες τους στον χώρο και συγκεκριμένα της ανάπτυξης στην Ελλάδα της παραγωγής ηλεκτρικής και Θερμικής ενέργειας από ΒΙΟΜΑΖΑ και σε πανελλαδική εμβέλεια με δίκτυο συνεργατών και δεν ένωσαν τυχαία τις δυνάμεις τους στον χώρο της ΒΙΟΜΑΖΑΣ, αλλά η κοινοπραξία αυτή δημιουργήθηκε για να γίνει μία αξιόπιστη και τεκμηριωμένη λύση για τους νέους επενδυτές που θα επενδύσουν σε έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ και θέλουν σοβαρές και  ολοκληρωμένες λύσεις ΜΕΛΕΤΗ , ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ,  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ , ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ για όλα τα χρόνια της επένδυσης τους.
Διαρκής στόχος μας  είναι η Ανάπτυξη εγκαταστάσεων τεχνολογικά άρτιων εφαρμογών φιλικές προς το περιβάλλον και στην προσπάθεια δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Προτεραιότητα μας είναι ο σωστός προγραμματισμός, καθώς πρέπει να γίνουν τα σωστά βήματα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Ακολουθούμε σύγχρονες μεθόδους αφήνοντας πίσω τεχνικές του παρελθόντος όπου μπορεί να είναι φθηνές επιλογές αλλά ακατάλληλες για το σημερινό ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις των πελατών.
Συμβάλουμε στην παραγωγή καθαρής ενέργειας, στην μείωση εκπομπών ρύπων, την προστασία του περιβάλλοντος, του φυσικού πλούτου μέσα από την χρήση τεχνολογιών αιχμής για την παραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας .
Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες, για τις νέες προοπτικές που προσφέρονται στον χώρο των ΑΠΕ, με βασικό στόχο μας να μεταφέρουμε ότι πιο εξελιγμένο, πιο σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό στους πελάτες μας.
Σχεδιάζουμε και αξιοποιούμαι τα νέα προϊόντα και τις νέες υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, με την εγγυημένη λειτουργία, τις εγγυήσεις, την ασφάλεια και πάντα με λογικό οικονομικό κόστος.
Επιδιώκουμε την συνεχή μας βελτίωση και εξέλιξη ώστε να πραγματοποιούμε ολοκληρωμένα έργα και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Μόνο μια ισχυρή ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής !
Η TEAMENERGY δραστηριοποιείται στην Αθήνα στον χώρο των ΑΠΕ και των νέων τεχνολογιών και ασχολείται  με την πώληση προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας , με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και την ανάπτυξη, κατασκευή ολοκληρωμένων προτάσεων (project) με μονάδες Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας ( ΣΗΘ ) με την τεχνολογία κυρίως της αεριοποίησης (gasification).
Η TEAMENERGY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (turn key solution) με μηχανήματα Made in USA -  INDIA - Ε.Ε
Χρησιμοποιεί ως καύσιμο - πρώτη ύλη (feedstock), διάφορα είδη φυτικής βιομάζας όπως:  chips ξύλου, ροκανίδια, κελύφη καρπών, κλαδέματα, πυρήνα ελιάς, γεωργικά και δασικά υπολείμματα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας.
Υπάρχει δυνατότητα στις μονάδες μας να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη  πλαστικά, λάστιχα, χαρτί, αστικά απορρίμματα κ.α.
Η εταιρεία SUNWIND ENERGY  εδρεύει στο PHILIPPOS BUSINESS CENTER στην Θεσσαλονίκη δίπλα στο Mediterranean Cosmos με αντικείμενο τον χώρο συνολικά της ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας της Βιοκλιματικής κατοικίας , σύμβουλοι μηχανικοί εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και ως σύμβουλοι αναπτυξιακών επενδυτικών προγραμμάτων με προϊστορία κατασκευής 300 Φωτοβολταϊκών έργων με την συμμετοχή του Κου Δράμαλη σε όλα τα έργα και σε όλα τα επίπεδα και επίσης με εκπροσώπηση του θεσμικά για την όλη Ελλάδα ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου  συνδέσμου παραγωγών μελετητών εγκαταστατών οικιακών κτιριακών φωτοβολταΪκών ‘’ΣΤΕΓΗ’’
Τα γραφεία της κοινοπραξίας  BIOMASS ENERGY SOLUTIONS    βρίσκονται  στην Θεσσαλονίκη με γραφεία  στο μεγαλύτερο κέντρο επιχειρηματικότητας στην Βόρεια Ελλάδα  στο PHILLIPOS BUSINESS CENTER δίπλα στο εμπορικό κέντρο της πόλης Mediterranean Cosmos και δίπλα από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης όπου θα είναι και η έδρα της Βόρειας Ελλάδας και στην Αθήνα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 107 στους Άγιους Ανάργυρους όπου θα είναι και η έδρα της Νότιας Ελλάδας.
Οι δυο αυτές μεγάλες εταιρείες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη λοιπόν και μέσα από μια διαδικασία  ζύμωσης και επαφών τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια κοινοπραξία την  BIOMASS ENERGY SOLUTIONS η οποία θα μπορέσει εξειδικευμένα να στοχεύσει σε μελέτη κατασκευή συντήρηση μονάδων Βιομάζας στην Ελλάδα ανεξαρτήτως ισχύος με το κλειδί στο χέρι .
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ
Δημιουργούμε το Μέλλον  , Εγγυώμαστε το Παρόν
TEAM ENERGY
E-mail  info@teamenergy.gr  - teamenergy10@gmail.com
green energy