ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.pdf

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ & ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ  
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΑΠΟ ΗΠΑ , Ε.Ε , ΑΣΙΑ

Το Net metering είναι μια ουσιαστικά νέα πολιτική αγοράς και πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας. Οι καταναλωτές που έχουν ή θα έχουν, συνήθως μικρές μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (όπως ένα φ/β σύστημα ή μια μικρή ανεμογεννήτρια, κτλ.),  θα μπορούν να συμψηφίζουν την παραγόμενη με την καταναλισκόμενη ενέργεια. Εάν η παραγόμενη ενέργεια είναι περισσότερη από την καταναλισκόμενη σε ετήσια βάση, τότε ο καταναλωτής πιστώνεται από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας την περίσσεια ενέργεια που είχε.

Με την εφαρμογή του Net metering, ο καταναλωτής αν θέλει μπορεί να πληρώνει στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας μόνο το μηνιαίο πάγιο τέλος.

 

Η είσοδος των υδροπονικών καλλιεργειών στα θερμοκήπια και η σωστή διαχείριση τους έχει πρωταρχική σημασία για να μπορέσει η χώρα μας, να συμβαδίσει με τους συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς των απαιτήσεων της διεθνούς αγοράς και των ανταγωνισμό.
Τα υδροπονικά για τα οποία μιλάμε είναι επενδύσεις εντάσεως κεφαλαίου και έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα, τόσο για τον επενδυτή όσο και για τον καταναλωτή, καθώς το προϊόν που φτάνει στο τραπέζι του είναι απολύτως ασφαλές και βιολογικό.
Είναι απόλυτα ελεγχόμενο .
Συνδυασμός θερμοκηπίου με μονάδα συμπαραγωγής Βιομάζας
Συστήματα ασφαλείας 7ης γενιάς  με την εγγύηση της Cytech που εξασφαλίζουν ασφάλεια και σιγουριά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και για την περιουσία σας.
Μελετάμε τον χώρο σας βάση των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την δική σας περίσταση σύστημα. Επιλέγουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε από την μεγάλη γκάμα της οικογένειας comfort και έπειτα εγκαθιστούμε το σύστημα.
Προγραμματίζουμε ύστερα το σύστημα βάση του καθημερινού σας προγράμματος  και των συνηθειών  σας όπως εσείς θα μας υποδείξετε.
Η εξοικονόμηση ενέργειας ξεκινά απ τον φωτισμό.
Ξεκινήστε με LED
Προϊόντα φωτισμού LED . Εξοικονόμηση ενέργειας στον φωτισμό εως και 90% LED υψηλής απόδοσης με 120 lumen / watt
Χρόνος ζωής (50.000)
Δυνατότητα Dimming
Yψηλός δείκτης χρωματικής απόδοσης CRI έως και 85%
Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι του μέλλοντος !!!
Ένα σπίτι με νοημοσύνη που σκέπτεται και  ενεργεί για εσάς βάση των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών .
Όλα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού , είτε είστε μέσα είτε είστε χιλιόμετρα μακριά .
Το έξυπνο σπίτι προσαρμόζεται σε εσάς και μαθαίνει κάθε σας βήμα και κάθε σας συνήθεια ολόκληρο το 24ωρο .
Το σύστημα επικοινωνεί μαζί σας με αληθινή ανθρώπινη φωνή ( Ελληνικά ) που ακούγεται μέσω των πληκτρολογίων του χώρου ή μέσα από τις οθόνες αφής που είναι τοποθετημένες στον χώρο.
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Σε αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης η οποία θα ρυθμίζει τους όρους πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, έτσι ώστε να καλύπτεται και η φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.
Με  βάση όσα ψηφίστηκαν αναμένουμε  να έρθει η σχετική ΚΥΑ.
Η TEAM ENERGY έχει προχωρήσει σε επαφές και συνεργασίες μέσω της κοινοπραξίας  με την εταιρεία SUNWIND με εταιρείες του εξωτερικού για την χονδρική και λιανική  πώληση προϊόντων στο τομέα της ηλεκτροκίνησης οχημάτων στην Ελλάδα.
Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, στις διάφορες παραλλαγές του, έχει να προσφέρει στις πολύβουες και επιβαρυμένες με ρύπους ελληνικές πόλεις.
Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Η εταιρεία μας TEAM ENERGY καλύπτει όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων , είτε σαν κύρια εργολάβος είτε στο πλαίσιο συνεργασιών με άλλες τεχνικές εταιρείες.
Επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών γνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε έργου, παρέχουμε άριστη τεχνική υποστήριξη σε όλο το φάσμα της ολοκλήρωσης του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωση του.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”
Αναβαθμίστε την ενεργειακή κατάσταση της οικίας σας με επιδότηση έως 70%.
Η TEAM ENERGY διεκπεραιώνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την υπαγωγή σας στο πρόγραμμα , καθώς και την υλοποίηση των επιδοτούμενων παρεμβάσεων .
Ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα ;
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας.  
Αυτό το καθιστά δυνατό σε όλους να δημιουργήσουν το δικό τους δίκτυο για την αειφόρο ενέργεια στο σπίτι ή την επιχείρηση τους.
Ηλιακοί συλλέκτες , Ανεμογεννήτριες , ενεργειακοί αποδοτικοί λέβητες , γεννήτριες , μπαταρίες, τα πάντα μπορούν να συνδεθούν πολύ απλά.
Η ενέργεια που παράγεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως, είτε να  αποθηκεύεται σε μπαταρίες για μεταγενέστερη χρήση και η πλεονάζουσα  να διοχετεύεται στο δίκτυο.
Μια έξυπνη πύλη σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας σας.
Συστήματα Αυτοκατανάλωσης & Αυτονομίας
ΑΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μονάδα Αεριοποίησης Βιομάζας
Παρέχουμε μονάδες αεριοποίησης βιομάζας με το κλειδί στο χέρι ισχύος από 100KW και άνω.
Οι σταθμοί ΣΗΘ της εταιρείας μας περιλαμβάνουν έναν πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή καυσίμου ( syngas -SNG ) μέσω της διαχείριση της πρώτης ύλης , την ξήρανση , την μπριγκετοποίηση την αποθήκευση, την μεταφορά της προς τον αεριοποιητή , τα συστήματα καθαρισμού και ψύξης του αερίου, τον κινητήρα ΜΕΚ την ηλεκτρογεννήτρια ,τα συστήματα ανάκτησης θερμότητας κ.α , για μια ολοκληρωμένη λύση παραγωγής καθαρής ενέργειας απο Βιομάζα.
Net Metering
Θερμοκήπια Υδροπονίας
Η επιτακτική ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και η αδυναμία εκπλήρωσης των σύγχρονων απαιτήσεων από συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οδήγησαν μέσα απο συνεργασίες και συμφωνίες με εταιρείες του κλάδου στη σχεδίαση τη παραγωγή και την εγκατάσταση ειδικά εξελιγμένων αυτοματοποιημένων συστημάτων διαχείρισης φωτισμού (και οχι μόνο ) με νέες αυξημένες δυνατότητες.
Ο σωστός σχεδιασμός του τεχνητού φωτισμού, η αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού, η χρήση λαμπτήρων υψηλής απόδοσης και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, η επιλογή κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων και η σωστή συντήρησή τους αποτελούν μόνο μερικά μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό.
Διαχείριση Φωτισμού
ΜΟΝΑΔΑ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Net Metering ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Συστήματα Ασφαλείας
LED
Λαμπτήρες LED
Αυτοματισμοί κτιρίων Smart Home
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εξοικονομώ κατ’ οίκον”
green energy

Προϊόντα & Υπηρεσίες Ενέργειας

TEAM ENERGY
E-mail  info@teamenergy.gr  - teamenergy10@gmail.com
Αντλιές Θερμότητας
Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Οι Αντλίες Θερμότητας  αποτελούν την κορυφαία επιλογή για οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό σε νέες ή υφιστάμενες κατοικίες, ξενοδοχεία, οινοποιεία, γραφεία ή καταστήματα.
Αντικαθιστούν πλήρως το πετρέλαιο σε κατοικίες και κτίρια με καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση.
Κάθε αντλία θερμότητας  είναι επιλέξιμη για επιδότηση από το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον».
Χρησιμοποιώντας μια αντλία θερμότητα για τη θέρμανση του χώρου σας, μπορείτε να μειώσετε το κόστος θέρμανσης από 60% έως και 80%, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.   
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Τα φωτοβολταϊκά (ή Φ/Β) συστήματα αποτελούν μια από τις εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Εκμεταλλευόμενο το φωτοβολταϊκό φαινόμενο, το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από την ηλιακή ενέργεια.
Δυνατότητα εγκατάστασης σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα για κατοικίες, εξοχικά, container που είναι απομακρυσμένα από το Δίκτυο της ΔΕΗ ή για μόνιμες κατοικίες για αποσύνδεση από την ΔΕΗ.
Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα (stand alone pv system) αποτελούμενο από με φωτοβολταικά πλαίσια δύναται να συνδυαστεί και με ανεμογεννήτρια (δημιουργώντας ένα υβριδικό σύστημα).
ΑΥΤΟΝΟΜΑ Φ.Β